unnamedL’Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals, que es pretén instal·lar a la Pobla del Duc (Vall d’Albaida), ha acordat reprendre les mobilitzacions amb una nova convocatòria que consistirà en una marxa a la CV-60 entre Otos i la Pobla del Duc.

A causa de les accions judicials que hi ha hui en dia en marxa, i el poc coneixement dels polítics abans d’entrar al nou govern valencià, ens hem adonat que eixes promeses preelectorals d’aturar el projecte no han sigut complides.

Des d’ací volem mostrar el desacord amb les promeses i les seues respostes després d’arribar al govern. Hem de reconèixer que els veïns i veïnes vam delegar en els resultats electorals el fi del projecte i vam deixar de banda la força dels pobles. De totes maneres, esperem que continuen mantenint la seua paraula per paralitzar el projecte.

Altre punt acordat va ser obrir un canal de comunicació directe amb l’empresa SIG Renovables SL.

Tot plegat, continuem pensant que aquest tipus d’infraestructura és una imposició a la nostra comarca, que afectarà de forma negativa al medi, a la ramaderia i a l’agricultura. Per això, animem a tota la població de la Vall a la marxa del pròxim diumenge 10 de generde 2016 a la rotonda Otos-Bèlgida, a les 10h. del matí.

UNA COMARCA UNA FORÇA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation