DIUMENGE 29/NOVEMBRE, 13.15 h
a la plaça d’Espanya d’Alcoi

 

CONCENTRACIÓ:

ATUREM EL CANVI CLIMÀTIC

Exigim compromisos ara!

 

canvi climàtic

El 30 de novembre començarà a París la 21a Conferència de les Parts (COP21) de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic. És una fita molt important, ja que cal que s’hi arribe a un acord internacional vinculant, aplicable a tots els països, de reducció de l’emissió de gasos d’efecte hivernacle, a fi de mantindre el calfament del planeta almenys per davall dels 2ºC.

Un dia abans de l’inici de la Conferència tindran lloc a tot el món mobilitzacions per tal de pressionar sobre les negociacions. També a Alcoi, diverses organitzacions convoquem aquesta concentració.

Exigim compromisos de reducció d’emissions ambiciosos, vinculants i immediats.

No et quedes a casa i participa!

CONVOQUEN (llista provisional): Associació de Veïns Zona Nord, Ateneu Cultural El Panical, Centre Excursionista d’Alcoi, Centre Ovidi Montllor, Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, Col·lectiu “8 de Març”, Col·lectiu per la Cultura de Pau i Noviolència del Comtat i l’Alcoià, FAPAS-Alcoi, HOAC (Assemblea de la Diòcesi de València), Societat Naturista Vegetariana.

Adhesions de partits i sindicats: Esquerra Unida, Podem, Unitat Popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation