Dijous 7 de maig 

a les 19:30h

concert de Bertomeu

presentant

Estellés infinit

 

unnamed

Edicions del Bullent publica el segon Llibre-disc amb poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu:

Qué és el “Estellés infinit”?
És un Llibre-disc amb un cd i poemes il·lustrats. També és un concert amb pro-jeccions dels poemes il.lustrats, així tothom canta, llegeix i interioritza al Estellés.

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 – València, 1993)
Un dels poetes valencians més importants del s. XX. Té una obra molt extensa, fona-mentalment de poesia però també d’altres gèneres.

Albert Ortega “Bertomeu”
Music i cantautor Valencià que ha rea-litzat múltiples tasques de composició i enregistrament.

Com a projectes mes personals ha par-ticipat activament en la banda de rock “Ampelt, en “Clau de lluna jazz” en el Llibre disc infantil i concert teatra-litzat “El viatge de Marcel el marcià”i llibre disc infantil “El Pirata Pataxula”

Com a “Bertomeu” ha realitzat discos com “A CASA NOSTRA” “I ARA QUÈ?”,”CINC MES” i “A DOS DE VAL” Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster, etc.
“Bertomeu” ha col·laborat amb gent i grups com Noir, Vinojuan, Miquel Gil, Svaters, Senior i el Cor Brutal, Al Tall, Manolo Miralles, Pau Alabajos, Clara Andrés, Batà, Ovidi Twins,…

CCOM

C/ Vistabella, 8  –  03802 Alcoi 
  965 520 148  –  alcoi@acpv.cat 
  Horari:
  Dimarts i dimecres: 19h. – 21h.
  Dijous, divendres i dissabte: 18h. – 21h.

Aquest dissabte 2 de maig a les 20:00h tindrà lloc al Teatre Principal d’Alcoi un concert en suport a Salvem l’Aqüífer del Molinar per a sufragar les despeses judicials que se’n generen de la defensa del nostre aqüifer.

Al concert podrem gaudir dels grup Pelandruska (grup alcoià de folk instrumental) i la participació de Batà i Arthur Caravan.

El preu de l’entrada serà de només 5 € (hi haurà també la possibilitat de col·laborar comprant “fila zero”).

És molt important que compreu la vostra entrada i ho passeu bé amb aquests magnífics grups, alhora que ajudeu a finançar la lluita en defensa de l’aigua potable d’Alcoi.

Les entrades es poden adquirir per Instant Ticket o en la taquilla del Principal.

El concert és possible gràcies a la col·laboració dels grups i del seu segell Música de Telers, el Teatre Principal d’Alcoi i el Centre Ovidi Montllor des d’on hem aportat el nostre granet.

Aprofitem per agrair a aquestos músics que col·laboren activament aportant el seu art. Un bon exemple de compromís amb el poble, que tan necessari és.

Ens veiem dissabte al Principal!!!

 

concert molinar

CCOM

C/ Vistabella, 8  –  03802 Alcoi
965 520 148  –  alcoi@acpv.cat
Horari:
Dimarts i dimecres: 19h. – 21h.
Dijous, divendres i dissabte: 18h. – 21h.