El passat divendres dia 8 de maig, l’IES Andreu Sempere va tancar el projecte Cuina amb art amb la presentació el llibre que rep el mateix nom i una mostra gastronòmica al Mercat de Sant Roc d’Alcoi. El llibre, que recull 47 receptes familiars que han format part del projecte sobre alimentació realitzat per l’alumnat de 3r d’ESO, posa de manifest la importància d’una alimentació saludable i un consum responsable dels aliments.

Inicialment s’havia fet una edició menuda per tal d’aplegar als alumnes i familiars, però donat l’interés que el llibre ha despertat, s’ha decidit oferir els exemplars per un donatiu de 8 €, dels quals 4 € es destinaran a col·laborar amb l’ONG Aldeas Infantiles SOS España, i altres 4 € a fer una reedició menuda del llibre.

Aldeas Infantiles SOS España, té per objectiu entre molts altres:

Que els xiquets i els jóvens no patisquen com a conseqüència de la crisi econòmica. Amb el programa Aldeas Infantiles SOS ante la crisis, s’han obert beques de menjador i s’han pogut obrir menjadors diaris per als menuts, així com fer repartiments d’ajudes a les famílies amb necessitats de diferent índole i amb riscos d’exclusió, per tal d’aconseguir la seua inserció social.

Més informació:

dd

http://www.aldeasinfantiles.es/que-hacemos/prevencion/programas-ante-la-crisis-economica

Contacte:

mccalabuig@iesandreusempere.org (Carmen 966 528 120)
jmartínez@iesandreusempere.org

L’acte tanca les activitats del projecte sobre alimentació que l’alumnat de 3r d’ESO ha realitzat al llarg del present curs acadèmic

El passat divendres dia 8 de maig, l’IES Andreu Sempere va tancar el projecte Cuina amb art amb la presentació el llibre que rep el mateix nom i una mostra gastronòmica al Mercat de Sant Roc d’Alcoi. El llibre, que recull part del projecte sobre alimentació realitzat per l’alumnat de 3r d’ESO, posa de manifest la importància d’una alimentació saludable i un consum responsable dels aliments. A l’acte va assistir l’alumnat acompanyat dels seus pares i iaios, donat que les receptes que apareixen al llibre han estat recollides pels alumnes i professors a partir dels plats cuinats tradicionalment per les seues iaies.

Onia Carpio, secretaria de la junta directiva del Mercat de Sant Roc, va agrair a l’IES Andreu Sempere que pensara en el Mercat per realitzar aquesta activitat mentre que, per la seua banda, Carmen Calabuig coordinadora del projecte, va agrair al Mercat la seua col·laboració i va destacar el gran treball de l’alumnat al llarg de tot el curs.

En finalitzar la presentació, els assistents van poder compartir els plats elaborats pels alumnes i els seus familiars en un agradable ambient.

 

Mercat Sant Roc_capsalera web
Presentació Cuina amb art_web Mercat Sant Roc
Presentació Cuina amb art_facebook Educació
Cuina amb art col·labora amb Aldeas Infantiles SOS España que té per objectiu,  entre molts altres, que els xiquets i els jóvens no patisquen com a conseqüència de la crisi econòmica. Amb el programa Aldeas Infantiles SOS ante la crisis, s’han obert beques de menjador i s’han pogut obrir menjadors diaris per als menuts, així com fer repartiments d’ajudes a les famílies amb necessitats de diferent índole i amb riscos d’exclusió, per tal d’aconseguir la seua inserció social.
dd